X

Talasgücü Belediyespor'da son durum ne? Satılacak mı?

Kayseri'nin profesyonel futbol liglerindeki iki takımından biri olan Talasgücü Belediyespor'da yeni sezon öncesi yaprak kımıldamıyor. Takımın haklarının satılacağı yönündeki haberlere de yönetimden cevap verilmezken, futbolseverler tarafından sarı-lacivertli takımın durumunun ne olacağı merakla bekleniyor.
 

Talasgücü Belediyespor'da son durum ne? Satılacak mı?
Anadolu NET TV

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiği 2022-2023 sezonunda şampiyon olarak Kayseri’yi sevince boğan ve tarihinde ilk kez adını 3. Lig’e yazdıran Talasgücü Belediyespor, geçen sezon 34 puanla ligde kalmayı başardı. İlk sezonunda kalıcı olmayı başaran ekip, 2024-2025 sezonunda da çekilen kura sonucu TFF 3. Lig 4. Grup’ta yer aldı. 

Talasgücü Belediyespor bu grupta, 1926 Polatlı Belediyespor, Ağrı 1970 Spor, Bergama Sportif Faaliyet A.Ş, Büyükçekmece Tepecikspor, Denizlispor, Edirnespor, Kahramanmaraş İstiklalspor, Kırıkkalegücü Futbol SK, Mardin 1969 SK, Niğde Belediyespor, Orduspor 1967 A.Ş, Sebat Gençlikspor, Turgutluspor ve Zonguldak Kömürspor ekipleriyle mücadele edecek.

Sarı-lacivertli ekipte 9 yıldır teknik adamlık yapan Halil Aslan, bu sezon başında yaptığı açıklamada artık takım çalıştırmayacağını açıklamıştı. Aslan, takımdan ayrıldıktan kimin hoca olacağı merak edilirken, medyada Talasgücü Belediyespor’un satılacağı yönünde de haberler çıktı. Kayserispor’un Talas ekibini satın alacağı ve pilot takım olarak kullanacağı haberlerine yönetimden cevap gelmedi. 

Kayserispor, şu dönemde öncelik olarak transfer yasağı konusu halletmeye çalışsa da yasak çözüme kavuşturulduktan sonra bu konunun üzerinde durabileceği bildirildi. 
Kayserispor’un Talasgücü Belediyespor’un yarışma haklarını satın alması halinde, sarı-lacivertli ekibi pilot takım görevinde kullanacak ve şans bulamayan futbolcuları burada oynatacak. 

Futbolseverler ise Kayseri Erciyesspor’a sahip çıkmayan şehrin yöneticilerinin, Talasgücü Belediyespor’a da çıkmayacağı görüşünde buluştular. 

Bahsedilen satış işleminin gerçekleşmemesi halinde Talasgücü Belediyespor'un yeni sezon öncesi nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu. Kura çekimi yapılan lig 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak. Birçok 2 ve 3. Lig ekibi transferlere ve sezon açılışlarına başlasa da Talasgücü Belediyespor'daki sessizlik futbolseverleri düşündürüyor.

KAYNAK: www.kayserianadoluhaber.com.tr

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×