Uğur Kulaksız: Bizimle olan herkese teşekkürler

Kayseri’yi 3’üncü Lig’de temsil eden Talasgücü Belediyespor’un yeni bir oluşum ile Erciyes 38 FK’ya dönüşmesi sonucu kulübün teknik direktörlüğüne getirilen Uğur Kulaksız yaptığı yazılı açıklamada, “Bizimle olan ve yüreğinde olduğumuz herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Uğur Kulaksız: Bizimle olan herkese teşekkürler
Enes Ünlü

Geçen sezon 3’üncü Lig’de Talasgücü Belediyespor adı ile mücadele ettikten sonra yeni sezon öncesi Erciyes 38 FK adını aldı. Kulübün devri, isim değişikliği, teknik ve futbolcu kadrosu ile mücadele edecek.

Kulübün teknik direktörü Uğur Kulaksız, yaptığı açıklamada, “Kayserimizin futbol sevdalıları. Kayseri Erciyes 38 FK adıyla 3’üncü Lig’deki mücadelemiz başlıyor. Çok kısa sürede yeni bir oluşum ve özveri işe kırılan futbol takımımız ile şehrimizi temsil etmenin onurlu sorumluluğu omuzlarımızda. Sizlerin ve bu takımın kurulmasında emeği geçen herkesin tam desteği ile futbolun güzelliklerini izletip başarılı olmak istiyoruz. Motivasyonumuz, kararlılığımız, futbol tutkumuz ve bize güvenen herkesin fedakar çabaları mücadele gücümüzü artırmaktadır. Bizimle olan ve yüreğinde olduğumuz herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

Zonguldak Kömür ile Erciyes 38 FK maçı bugün oynanacak. Müsabaka saat 16.00’da başlayacak.

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×