X

Depremden kurtuldular, kazada hayatlarını kaybettiler

Kayseri'de 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 3'e yükselirken; hayatını kaybeden çiftin 6 Şubat depremlerinde Gaziantep'e evlerinin yıkıldığı ve Ankara'ya taşındıkları öğrenildi.

Depremden kurtuldular, kazada hayatlarını kaybettiler
Anadolu NET TV

Kayseri-Ankara yolu Kalkancık mevkiinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada; Samet Dağcıoğlu idaresindeki otomobil ile Faruk Baran idaresindeki otomobil çarpıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, jandarma, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde otomobilin sürücüsü Samet Dağcıoğlu (35) ve eşi Leman Dağcıoğlu'nun (32) hayatını kaybettiği belirlenirken, otomobilde bulunan çocukları H.C.D. (14), H.D. (5) ağır olmak üzere D.D. (12) ve diğer araç sürücüsü Faruk Baran ile birlikte 4 kişi de yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, anne ve babanın cenazesi de yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Hastanede hayatını kaybetti
Kazada ağır yaralanan otomobilin sürücüsü Faruk Baran da, tedavi altına alındığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öte yandan; feci kazada hayatını kaybeden Samet-Leman Dağcıoğlu çiftinin 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremde Gaziantep'teki evlerinin yıkıldığı ve depremin ardından Ankara'ya taşındıkları öğrenildi. Kazada yaralanan çiftin çocuklarının ise hastanedeki tedavileri sürüyor.

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×