TÜMSİAD’dan Yeni Dekana Ziyaret ve Kayseri’nin Sağlık Vizyonu...

TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı İsmail Dursun ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı İsmail Dursun’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret, nezaket amacı taşımasının yanı sıra Kayseri'nin sağlık alanındaki geleceği ile ilgili önemli görüşmelerin yapılmasına da vesile oldu.

 

TÜMSİAD’dan Yeni Dekana Ziyaret ve Kayseri’nin Sağlık Vizyonu...
Anadolu NET TV

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi, bölgenin ve Türkiye'nin en önemli sağlık merkezlerinden biri olma yolunda ilerlerken, Dekan İsmail Dursun’un göreve başlaması, bu süreci hızlandırma ve yeni projelerle destekleme açısından kritik bir rol oynuyor. Ziyarette, TÜMSİAD heyeti, Kayseri’nin sağlık hizmetleri alanındaki büyük potansiyeline dikkat çekti. Heyet, üniversite-sanayi işbirliğinin, hem sağlık teknolojileri hem de tıbbi eğitimde yenilikçi yaklaşımların uygulanması açısından önemini vurguladı.

Dekan İsmail Dursun, bu tür işbirliklerinin hem bölgenin hem de Türkiye'nin sağlık vizyonuna büyük katkılar sağlayacağını belirtti. Göreve geldiği ilk günden bu yana sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak adına çeşitli projeler üzerinde çalıştığını ifade eden Dursun, Erciyes Üniversitesi’nin sağlık alanındaki liderliğini sürdürme kararlılığında olduklarını vurguladı.

Bu ziyaret, Kayseri'nin sağlık alanındaki potansiyelini daha da ileriye taşıyacak projelerin habercisi oldu. Üniversite ve sanayi işbirlikleri ile Kayseri, bölgesel bir sağlık merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
 
 

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×