X

KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, Kapılarını Açtı

Türkiye'nin yeni nesil fuarcılık anlayışının öncü şirketi Nobel Expo, KAPSIAD Derneği’nin desteğiyle 2. KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı’nı 11 Eylül'de Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde açtı. Fuar, yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayarak, sektörde önemli bir ticari buluşma noktası haline geldi.

KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, Kapılarını Açtı
Anadolu NET TV

Açılışa, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra Kayseri milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, ilçe belediye başkanları, dernek başkanları ve ticaret ile sanayi odası yönetim kurulu başkanları katıldı. Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, açılış konuşmasında fuarın başarısına katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, KAPEX’in her yıl büyüdüğünü ve uluslararası projelerde ses getirmeye devam edeceğini vurguladı.

Nobel Expo'nun fuarlarını öne çıkaran en önemli unsur, dünyanın dört bir yanından gelen nitelikli yabancı alıcılar. Bu yıl 24 farklı ülkeden 402 yabancı ziyaretçi, Nobel Expo’nun tüm masraflarını karşılayarak Kayseri’ye getirdiği alım heyetleri arasında yer aldı. Ürdün, Irak, Lübnan, Fas, Cezayir, Libya, Mısır, Makedonya, Rusya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Sırbistan, Nijerya, Suudi Arabistan, Tunus ve Filistin gibi ülkelerden gelen heyetler, fuar boyunca gerçekleştirilecek iş görüşmeleriyle sektörün ihracat potansiyelini artıracak fırsatlar yaratacak.

Fuar, daha ilk gününde Gine, ABD, Azerbaycan, Bahreyn, Çad, Etiyopya, Gana, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İtalya, Kamerun, Kanada, Kenya, Karadağ, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Orta Afrika Cumhuriyeti, Romanya ve Senegal gibi ülkelerden birçok organik ziyaretçiyi ağırlamaya başladı. Bu ziyaretçiler, fuarın uluslararası gücünü ve ticari potansiyelini daha da artıracak.

Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen bu fuar, yerli üreticiler ve ihracatçılar için yeni ticari fırsatlar yaratmanın yanı sıra Kayseri’yi fuarcılık sektöründe bölgesel bir merkez haline getirme yolunda güçlendirmektedir.

Fuarcılık sektöründe lider konumda olan Nobel Expo, yurt içinde ve yurt dışında düzenlediği fuarlarla iş dünyasına katkı sağlamaya devam etmektedir.

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×